Graveren bij Champagnesabels.nl

Graveren bij Champagnesabels.nl

Graveren bij Champagnesabels.nl

Rating:
100% of 100
€ 17,50
Direct leverbaar
  • Champagnesabels.nl is beoordeeld als uitstekend Uitstekend
  • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710004

Maak je cadeau nóg persoonlijker! Een champagnesabel heeft een lang lemmet welke zich er vaak uitstekend voor leent om daarop een gravure te plaatsen. Of het nu een datum, naam of een afbeelding is: alles is mogelijk. Bij Champagnesabels.nl wordt met behulp van de nieuwste techniek een lasergravure geplaatst. De gravure wordt via de computer aangedreven. Een lasergravure is duurzaam en duidelijk leesbaar. Het is een gravure van hoge kwaliteit.

Tijdens het afrekenproces kun je aangeven of je een gravure wenst. Je kunt, afhankelijk van de lengte van het lemmet, gemiddeld 20 tekens gebruiken. Hoe meer tekens je gebruikt, hoe groter de kans dat de tekst in een kleiner formaat op het sabel komt. De kosten voor het graveren worden automatisch bij je bestelling opgeteld wanneer je in het afrekenproces het verzoek tot graveren aanvinkt. In het notitieveld kun je tijdens het afrekenproces aangeven of het als een cadeau moet worden afgeleverd. Alles is mogelijk. Wij zorgen er voor!

Het graveren vindt op ons kantoor in Velp plaats. Jouw gravure kan dus direct geplaatst worden, voor spoedopdrachten maken we daarom altijd graag tijd! Neem gerust contact om de diverse mogelijkheden met ons te bespreken. Wij zijn je graag van dienst. Samen maken we er wat moois van!

Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: Graveren bij Champagnesabels.nl
Jouw rating
Alternatieven